Draai het volume maar hoger, want de meiden van YNA gaan helemaal los! Muziek, ambitie en gevoel voor humor. Heeft een meid meer nodig om een wereldwijd megasucces te worden? Oh ja, talent natuurlijk! Geen probleem, de meiden van YNA hebben het! Laat succes en faam maar komen! Maar meisjes, zo simpel is het niet! Gelukkig laten de vriendinnen zich niet ontmoedigen. En wie weet, als hun leven niet al te vaak van de rails vliegt, wordt YNA misschien toch een muzikaal succesnummer!

In ONVERWACHT DEUNTJE maken we kennis met KLARA. Een meid met attitude maar zonder diploma. Een meid die haar dagen vult met koffie opdienen en tafels schoonmaken. Iedereen denkt: een meid zonder toekomst! En misschien is dat wel waar! Maar één onverwachte ontdekking vormt het begin van… van wat in feite? Klara weet het zelf niet echt, maar het is belangrijk! Ontdek hoe het allemaal begon voor de meisjes van YNA, in deze muzikale eerste episode. Go YNA!

vervolgverhaal – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Als het verhaal compleet is, is de complete roman ook verkrijgbaar als e- book.