Serieus Grappig : Ondermaats2019-11-01T11:38:11+00:00

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!


Voor elk probleem bestaat een goede oplossing. Ook een slechte. En ook een super-verschrikkelijke-hier-durf-ik-me-nooit-meer-te-vertonen oplossing. Hoe weet je het verschil? Soms moet je het er gewoon op wagen! Maar soms ook echt niet. Alfred kan ervan meespreken! ONDERMAATS belooft spetterend entertainment. En een wijze levensles, die je hopelijk nooit zelf hoeft te leren.

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

PEETERS BJORN is auteur van tientallen niet-bestsellers en winnaar van geen prijzen. Behalve zijn meer respectabele boeken, schrijft hij ook heel wat humorverhalen. Genegeerd door alle belangrijke recensenten van alle landen en niet goedgekeurd door mensen die beter weten, voor gegarandeerd leesplezier!

KORTVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book.

Dit kortverhaal verschijnt op 11 december 2019