Op deze pagina vind je algemene vragen over de boeken en kortverhalen van Peeters Björn, en hun algemene antwoorden. Voor vragen over een specifieke reeks, kijk je best eens op een van de volgende vraag en antwoord pagina’s.

Ictiluni (in progress)

Hartendiefjes (in progress)

Tempus (in progress)

Infinitus Memorias (in progress)

Miss Kingsley (in progress))

Op kot (in progress)

Avontuur Eiland (in progress)

Waar kan ik (…) boek / kortverhaal kopen?

Alle Peeters Bjorn boeken zijn beschikbaar als paperbacks, die normaal gezien in zowat elke boekhandel in Vlaanderen en Nederland te kopen of te bestellen zijn. De paperbacks zijn ook in de meeste online boekhandels zoals die van Standaard Boekhandel, Bol.com, ECI, Bruna, … te koop.

Alle Peeters Bjorn boeken (op Minder Geldzorgen na) en alle kortverhalen zijn wereldwijd beschikbaar als e-book en worden verkocht via Kobo, Amazon.nl en Bol.com. In de toekomst zullen ook nog andere winkels zoals die van Google Play en de Ibookstore, de e-books te koop aanbieden, maar voorlopig dus nog niet.

Alle boeken en kortverhalen van Peeters Bjorn  die als e-book beschikbaar zijn, kan je ook lezen als onderdeel van het Kobo Plus abonnement.

Kan ik … boek / kortverhaal in de bibliotheek lezen?

Bibliotheken beslissen zelf welke boeken ze in hun assortiment opnemen. Als je lokale bibliotheek een bepaald boek niet in zijn assortiment heeft, kan je in de meeste gevallen de suggestie doen om het boek aan te kopen. Elke bibliotheek kan eender welk Peeters Bjorn boek bestellen, en het vervolgens in het assortiment opnemen.

Kortverhalen zijn op dit moment niet beschikbaar in bibliotheken.