Alles hens aan dek op het budgetschip! Drie generaties onbekwame politici hebben ons in de flank geramd. Het schip maakt water, en nu zinken we! Vrouwen en kinderen eerst van boord? Ho! Wacht! De zaak is nog niet verloren! Maar het gat dat die dobberboot vol politici in onze romp sloeg, moet dicht! Wel, hoe dan? Met de tips en tricks van de nieuwe MINDER GELDZORGEN reeks schiet je al een aardig eind op! Gebaseerd op praktische ervaring, en geschreven in een toegankelijke én entertainende stijl!

In AFLEVERING 1 bespreekt de auteur de (waan)zin van automatische betalingen, de vele voordelen (ook financieel) van composteren, en hoe een voorraad houden je best wat huishoudgeld kan uitsparen. Met aan het einde van de aflevering nog een extra tip, waarmee je weer wat beter gewapend de supermarktjungle in kan.

NU AL BESPAREN? De afleveringen van MINDER GELDZORGEN zijn goedkoper in een bundel! Liever de individuele aflevering? Dan krijg je er als BONUS een compleet kortverhaal van dezelfde auteur bij! Entertainment voor na de les!

EPISODE – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Ook te lezen in het KOBO PLUS abonnement.