Maak maar al een paar avonden vrij, want met deze bundel scoor je ZEVEN Hartendiefjes boeken! Ga samen met Anaïs op zoek naar een nieuw gezin in De Ontvoering Van Anaïs (#1). Beleef samen met de meisjes een doldwaas avontuur aan de kust in Het Verdriet Van De Vissers (#2). Ontdek het geheim van een zonderlinge dame in Het Mysterie Van De Eenzame Vrouw (#3). Volg Paulette en Noella tijdens hun eerste eigen opdracht in De Japanse Bakker (#4). Pink tranen weg tijdens de avonturen van Anaïs en Ninette in De Italiaanse Prinses (#5). Duik samen met Wanda en Yolande in het verleden om een zonderlinge verdwijning op te lossen in Op Zoek Naar Ariadne (#6). Ga tenslotte mee op een hilarisch avontuur met Flore en de meisjes én de onvergetelijke Barones, in De Visbaron (#7). Uren en uren leesplezier, voor een onklopbare prijs! Betaal de prijs van drie boeken, en je krijgt er zo maar eventjes ZEVEN!

Noor zelf zou goedkeurend knikken bij een koopje zoals dit, maar het wordt nog beter. Als BONUS krijg je er het complete eerste seizoen van ABBEY bovenop. Als je van de Hartendiefjes boeken houdt, dan zul je eveneens smullen van de avonturen van deze onstuitbare Britse meid met een passie voor vliegen. Leesplezier gegarandeerd!

VERHALENBUNDEL – Wereldwijd beschikbaar als  e-book. Alle verhalen zijn ook appart beschikbaar als paperback en te lezen met KOBO PLUS en andere abonnementen.