Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!

Buig allen, voor hare hoogheid mijn zus! Kniel neer en kus de vloer onder haar voeten! Zo begint de elfjarige Jessie haar vurig betoog in VERGEEF MIJN ZUS. Het doel? Haar onschuld bewijzen in een pijnlijke kwestie! Maar haar grote zus heeft ook wat te zeggen! En de beschuldigingen zijn evenmin mals. Wie treft schuld, en wie gaat vrijuit?

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

PEETERS BJORN is auteur van tientallen niet-bestsellers en winnaar van geen prijzen. Behalve zijn meer respectabele boeken, schrijft hij ook heel wat humorverhalen. Genegeerd door alle belangrijke recensenten van alle landen en niet goedgekeurd door mensen die beter weten, voor gegarandeerd leesplezier!

KORTVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book.