Treed binnen in een wereld waar rode roze groeien in een met bloed doordrenkte bodem. Waar schoonheid schuilt en liefde fluistert, maar elk moment je laatste kan zijn. BJORN PEETERS, auteur van de huiveringwekkende Infinitus Memorias reeks, neemt je mee naar werelden waar gevaar nooit veraf is en gewone mensen in staat zijn tot grootse daden. Goede, en slechte. Waar keuzes moeilijk zijn, en het verschil tussen juist en fout wel eens verloren raakt in de schemer. Wie van Dark Fantasy houdt, heeft met de GEKWELDEN reeks een duistere toevoeging aan de boekenplank in handen.

GEKWELDEN: DE EERSTE E-BUNDEL bundelt de eerste vijf huiveringwekkende kortverhalen uit de GEKWELDEN reeks, tegen een voordelige prijs. Daal af in de duistere werelden van Het Vergeten Meisje (#1), Het Derde Uur (#2), Wacht Hier (#3), Het Diner Van Graaf Zigor (#4) en Veerman (#5). Krijg er bovendien nog een bonus kortverhaal bij, uit de immer duistere INFINITUS MEMORIAS reeks van de auteur.

BJORN PEETERS schrijft al jaren Fantasy, van kortverhalen tot epische saga’s. Vaak spectaculaire actie combinerend met wonderlijke werelden die hij met elk nieuw verhaal verder uitbreidt. Van de wondermooie wereld van licht en macht (ICTILUNI) tot de stad van klokken (TEMPUS) en de wereld van duistere zonden (INFINITUS MEMORIAS), BJORN PEETERS biedt de fantasy fan een ruime keuze aan avonturen in de meest uiteenlopende werelden.

KORTVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Ook te lezen in het KOBO PLUS abonnement.