Een flitsende Fantasy reeks met werkelijk spectaculaire actiescènes, van de hand van Björn Peeters, die ook de Dark Urban Fantasy reeks Infinitus Memorias, en de Steampunk Fantasy reeks Tempus schrijft. Reeds zes delen verschenen in de Ictiluni reeks, met meerdere nieuwe delen op komst!

In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht inhoudt, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten.

Enkele kinderen verdwalen in het bos. Ze stoten op soldaten van De Bloederige Koning. Op weg naar hun verborgen dorp. Om te moorden.

De wereld verdrinkt in bloed en tranen, maar het tij staat op het punt te keren.

Fantasy vol knetterende actie, met in de hoofdrollen legendarische vrouwen die spectaculaire, bloedstollende gevechten leveren. Een diepere blik in de wereld van de Echelin, met zijn rijke geschiedenis en wondermooie ondergrondse wereld van licht. Fans van de Ictiluni reeks, zullen ook “De terugkeer van de prinses”, het derde deel in de zinderende saga van De Twee Prinsessen met veel plezier lezen.

Saga van De Twee Prinsessen (compleet)

Een verhaal van twee prinsessen
De rijzende Ochtendster
De terugkeer van de prinses
Het pad van de Waterbloesems
Het lot van de wereld

Saga van Zon en Maan

Amalia’s droom

Ictiluni legenden

Are en Dina (verschijnt maart 2018)

Alle Ictiluni boeken zijn wereldwijd beschikbaar als paperback en e-book, en ze zijn te lezen met het Kobo Plus abonnement.