NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

Korte update. Alles ging zo’n beetje zijn gewone gangetje hier, dus niet veel te melden. Eline is het nieuwe Ictiluni boek aan het lezen en zal daar nog even mee bezig zijn (het is een dikker boek dan andere boeken in de reeks tot nu toe). Ik heb sinds ik klaar was met dat boek enkele kortverhalen geschreven, en maak me nu klaar om aan een groter project te werken.

Op Kobo staan enkele van mijn boeken afgeprijsd, dus als je op zoek bent naar een e-book koopje, ga dan zeker eens kijken. Ook, op 3 juni zal het eerste boek in de Hartendiefjes reeks, De Ontvoering Van Anaïs, sterk afgeprijsd zijn op Kobo. Normaal kost het 6.99 EUR, maar op drie juni staat het tijdelijk 2.99 EUR.

Als je van zin bent om met de reeks te starten en e-books leest, is dat het moment. Als je iets luchtig (en gratis) zoekt om te lezen: kijk dan zeker eens op de website van iKot. Daar kan je nu al verschillende van mijn OP KOT kortverhalen lezen.

Hieronder alvast de covers en de flaptekst voor de reeks.

Hou je rok vast, want er blaast een nieuwe wind door de boekenwinkel! Geïnspireerd door zijn eigen verblijf in een studentenkamer, presenteert Björn Peeters de reeks OP KOT. Hilariteit troef terwijl deze jonge meiden hun weg in het leven zoeken. Te beginnen met een kamer waar het behang niet van de muren krult (en de kotbaas niet helemaal kierewiet is). Dacht je dat dat makkelijk was? Ha! Lees dan de avonturen van deze meiden maar eens!

FICTIE – HUMOR

De OP KOT reeks is 16+

Er wacht nog een tekenoefening op mij, dus ik sluit hier af. Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe, en tot volgende zaterdag! Björn