NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

Korte post deze week. Zoals jullie kunnen zien wordt er aan de website gewerkt (vooral dan aan de menustructuur). De bedoeling is alles wat overzichtelijker te maken. Binnen een tijdje verandert ook het uiterlijk van de website. Wanneer staat nog niet vast. Als het hier en daar wat rammelt aan de pagina’s of het menu, dan weet je hoe het komt.

Terwijl Eline het nieuwe Ictiluni boek leest, schrijf ik aan iets anders. Deze week is het mij ook voor het eerst sinds lang gelukt om tijd vrij te maken om te tekenen. Voor de rest gaat het hier min of meer zijn alledaagse gangetje.

Als je iets luchtig zoekt om te lezen: vandaag verscheen het laatste nieuwe Op Kot kortverhaal als e-book. Volgende week zaterdag verschijnt dan weer de eerste Mama Betsy e-bundel. Echt een knotsgekke reeks, dat!

Hieronder alvast de cover en de flaptekst.

Hallo allemaal, en welkom bij de beste radioshow van het land! Zet je schrap op je stoel, want Mama Betsy neemt geen blad voor de mond. Wat je ervan denkt zal haar worst wezen, haar meningen knallen in het rond als gloeiend heet lood uit een ouderwets machinepistool. Steeds met haar enorme hart op de juiste plaats, en steeds bereid om te helpen. Maar dodelijk als een aanstormende trein voor idioten met een attitude. Advies over geld, inkopen, werk en nog veel meer! Zet maar lekker luid die radio en hou je vast aan alles behalve correct taalgebruik, want Mama Betsy gaat LIVE!

In deze bundel: episode 1-5

Inclusief verklarende woordenlijst voor Mama Betsy’s dialect.

FICTIE – HUMOR

De MAMA BETSY reeks is 16+

Oh, en er verschijnt binnenkort een nieuwe roman van mijn hand. De laatste tijd waren het alleen kortverhalen en bundels, maar nu dus een nieuwe roman. Humor en mysterie! Dat wilde ik ook nog even zeggen. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe!

Björn