NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

Een nieuw ICTILUNI boek! Eerder deze week heb ik een nieuw Ictiluni boek afgewerkt, na enkele voorziene én onvoorziene gebeurtenissen. Het speelt zich af een aantal jaren na de gebeurtenissen in De Twee Prinsessen saga, met enkele bekenden in de hoofdrollen. Veel meer kan ik er nu nog niet over vertellen. Het boek is nu bij Eline, die het zal lezen en me nadien zal vertellen wat ze er van vond, waarna ik weer aan de slag kan.

Wanneer het boek verschijnt?

Ik durf niet zeggen dat het nog dit jaar zal zijn, maar wie weet. Als het nog dit jaar is, dan zal het sowieso pas erg laat op het jaar zijn. Intussen verschijnen er wel nog een ander (korter) Ictiluni boek én meerdere kortverhalen. Dus Ictiluni fans hoeven niet op hun honger te blijven zitten. Er staat naar de toekomst toe ook nog heel wat op het programma voor de reeks. Niet te vergeten het vervolg op Amalia’s droom. Dat ben ik niet vergeten, maar er zijn redenen waarom het nog even op zich laat wachten. Geen zorgen, ik heb de Zon en Maan saga zeker niet opgegeven!

Aan de fans van mijn humor verhalen, vergeet niet even op de website van iKot te kijken.

Het OP KOT kortverhaal Ongehoord is daar nu gratis te lezen. Mis het niet!

Het laatste in die nieuwe reeks van vijf kortverhalen verschijnt trouwens volgende week zaterdag! De titel is Aangepast, je kan het vanaf volgende week zaterdag overal als e-book kopen. Of je kan nog even wachten en het enkele weken later gratis lezen op de website van Ikot.

Hieronder alvast de cover en de flaptekst.

Hou je rok vast, want er blaast een nieuwe wind door de boekenwinkel! Geïnspireerd door zijn eigen verblijf in een studentenkamer, presenteert Björn Peeters de reeks OP KOT. Hilariteit troef terwijl deze jonge meiden hun weg in het leven zoeken. Te beginnen met een kamer waar het behang niet van de muren krult (en de kotbaas niet helemaal kierewiet is). Dacht je dat dat makkelijk was? Ha! Lees dan de avonturen van deze meiden maar eens!

In AANGEPAST rolt Kelly zichzelf richting een studentenkamer in de stad. Letterlijk, want ze zit in een rolstoel. Hulp van vrienden of familie? Nee, dank je! Deze meid redt zichzelf. Zelfs uit de meest absurde toestanden. Maar is ze wel klaar voor de gekkigheid van de grote stad?

(HUMOR) kortverhaal

De OP KOT reeks is 16+

We hebben hier deze week al een barbecue gedaan, dus vandaag niet, maar ik ben van zin om nog even van het mooie weer te genieten. In een comfortabele tuinstoel. Misschien met wat appelcider, en een boek. We zullen zien. Op tijd ontspannen en rusten (jullie ook, lieve lezers!) is de boodschap, zeker in moeilijke tijden. Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe!

Björn