NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

Zo is het plots al mei in dit nieuwe jaar! Ik heb het gevoel dat ik nog lang niet zoveel geschreven heb als ik zou willen, terwijl we nu toch al stilaan naar halfweg het jaar gaan. Nu ja, zo zal het altijd wel zijn. In elk geval nader ik stilaan het einde van het nieuwe boek. Even wachten nog, dan onthul ik er meer over. Op zaterdag werk ik aan een nieuw project. Heel leuk, maar het is te vroeg om er al iets over te vertellen.

Voor wie het nog niet weet, iKot geeft gratis verhalen uit mijn Op Kot reeks weg!

Je kan er sinds gisteren ook lezen over mijn eigen ervaringen op kot.

Lees er hier over.

Op Kobo kan je momenteel ook een aantal bundels van mij gratis downloaden, met zowel meerdere romans als een heleboel kortverhalen erin. Grijp ze snel voor de promo ten einde is! Deze maand krijg je op Kobo ook een aantal leuke kortingen op Hartendiefjes boeken. Ook nog promoprijzen op episodes en bundels uit de Abbey reeks. Als je van historische avonturen met humor houdt (en van meisjes die het niet nauw nemen met de regels) dan is dit je kans om je goedkoop in te lezen. Er is ook een Ictiluni kortverhaal gratis te lezen op deze website. Ruim voldoende leesvoer voor weinig tot geen geld dus. Ideaal als je er nood aan hebt om even aan de realiteit te ontsnappen.

Volgende week verschijnt het negende verhaal in de Serieus Grappig reeks.

De moeite waard als je van (gekke) humorverhalen houdt.

Hieronder de cover en de flaptekst.

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!

Bart De Keulemeester, wijkagent tot uw dienst! Probleem met de buren? Geen nood, ik spring op mijn vooroorlogse fiets en trap u tegemoet. Dertig dienstjaren ervaring tot uw dienst. Dat volstaat om de meeste van uw probleempjes in rust en vrede af te handelen. Tenzij de vrouw des huizes het beu is en naar de wapens grijpt, dan is het allemaal naar de kl*ten.

(HUMOR) kortverhaal

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

Hier is het even over met regenen, dus tijd om af te ronden en even buiten te komen. Als je op zoek bent naar leesvoer kijk dan op tijd naar de lopende acties, want ze duren niet eeuwig! Verder wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend toe! Het mijne begint nu.

Björn