HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 35

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

GRATIS OP KOT VERHALEN (EN MEER)

Meer dan duizend pagina’s, zoveel schreef ik al over het studentenleven op kot. Hilariteit troef op de meeste van die pagina’s. Doldwaze avonturen. Eeuwige vriendschap. Onvergetelijke herinneringen. Dat is waar het leven op kot rond draait, niet? Als je je ooit afvroeg of mijn eigen leven op kot even avontuurlijk en hilarisch was als dat van mijn personages, grijp dan je kans! Op www.ikot.be lees je vanaf 1 mei over mijn hilarische (of niet) kotleven. Tip van de sluier: het is niet wat je verwacht.

In de loop van mei zullen daar ook de nieuwe Op Kot kortverhalen te lezen zijn.

Ideaal leesvoer om voor een half uurtje je problemen te vergeten!

Oh, en: ik ben nog niet klaar met de Op Kot reeks.

Kijk uit naar meer nieuwe verhalen!

In de tussentijd, of je nu al fan bent van de reeks of eens wilt kennismaken, ga vanaf 1 mei naar de website van iKot.be voor gratis kortverhalen, en de persoonlijke biecht over mijn eigen kotleven. Weet je meteen ook waar ik een aantal elementen uit de Jentel boeken op heb gebaseerd.

Nood aan nog meer humor volgende week?

Er verschijnt ook een nieuw Wiel Van Miserie verhaal.

Net zo aangebrand als de vorige episodes. Hieronder de cover en flaptekst.

Alle deftige mensen mogen nu vertrekken, want Peeters Bjorn presenteert zijn beste humorreeks tot nu toe! De taboes waren uitverkocht, dus doet hij het zonder in deze knotsgekke wereld van vrolijke dansdeuntjes, flikkerende lichten en maniakale tv-presentatoren. Welkom bij Wiel Van Miserie, waar de miserie van een ander nooit verveelt! Stuur de kinderen naar bed, en neem die beker popcorn bij de hand. Fred Dirksen brengt de miserie tot in uw huiskamer, dus zet het geluid maar lekker hard en laat werken die lachspieren! Hier komt WIEL VAN MISERIE, met alweer een nieuwe sukke… heu, kandidaat!

In deze episode maken we kennis met DAAN, voor wie het leven niet bepaald op rolletjes loopt. Kan een deelname aan Het Wiel Van Miserie daar verandering in brengen? Doorstaat hij de miserie die het rad op hem loslaat als een echte patser. Of krijgt het rad hem klein? Ontdek het in deze genadeloze nieuwe episode van WIEL VAN MISERIE!

(HUMOR) kortverhaal

De WIEL VAN MISERIE reeks is 16+

Zo, daarmee komen we weer aan het einde van deze blogpost. De fut is er stilaan uit voor deze auteur dus het is tijd om aan het weekend te beginnen. Een wandeling in de zon zal deugd doen, en met wat geluk val ik niet in een gracht als ik er overheen probeer te springen. Ik wens jullie het beste toe, en tot volgende zaterdag!

Björn