HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 34

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

NIEUW BOEK VORDERT

Door omstandigheden is het nieuwe boek deze week minder opgeschoten dan ik wilde. Evengoed, het zit stilaan in de laatste fase. Het valt ook wat langer uit dan ik eerst had verwacht, maar ook dat is geen probleem. Ongeacht kleine vertragingen of hoe lang het uiteindelijk wordt, verwacht ik dat het ergens eind dit jaar of begin volgend jaar zal verschijnen.

Zodra ik klaar ben met schrijven vertel ik iets meer over de inhoud.

Fans van mijn humor boeken, of wie graag eens een van mijn humor verhalen uitprobeert, hou deze blog in de gaten. In mei doe ik een gezamenlijke promotie-actie voor de OP KOT reeks. Je kan de vijf nieuwe kortverhalen in de reeks gratis bekomen (digitaal). In een volgende post vertel ik jullie iets meer over de samenwerking en waar je de verhalen zal kunnen krijgen.

Het wordt leuk!

Verder niets bijzonder deze week.

Om eerlijk te zijn heb ik misschien wat te veel tijd achter de schrijfcomputer doorgebracht. Het plan is om vandaag het weekend niet te laat te starten. Daarnet was het aan het regenen, maar met wat geluk zit er straks nog wel een wandeling in. Als je niet buiten kan of wil, en je zoekt wat om je gedachten te verzetten, probeer dan eens het Majoor Maya kortverhaal dat nu gratis te lezen is op de website. Je kan het hier lezen.

Volgende week verschijnt episode vijf van Mama Betsy’s Radioshow!

Hieronder de cover en flaptekst.

Hallo allemaal, en welkom bij de beste radioshow van het land! Zet je schrap op je stoel, want Mama Betsy neemt geen blad voor de mond. Wat je ervan denkt zal haar worst wezen, haar meningen knallen in het rond als gloeiend heet lood uit een ouderwets machinepistool. Steeds met haar enorme hart op de juiste plaats, en steeds bereid om te helpen. Maar dodelijk als een aanstormende trein voor idioten met een attitude. Advies over geld, inkopen, werk en nog veel meer! Zet maar lekker luid die radio en hou je vast aan alles behalve correct taalgebruik, want Mama Betsy gaat LIVE!

EPISODE 5

Inclusief verklarende woordenlijst voor Mama Betsy’s dialect.

FICTIE – HUMOR

De MAMA BETSY reeks is 16+

Daarmee ben ik stilaan klaar om het weekend te starten. Hopelijk kunnen jullie ook allemaal op tijd van wat welverdiende rust genieten. Ik wens jullie het beste toe, en tot volgende zaterdag!

Björn