HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 33

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

DRUK, DRUK, DRUK AAN HET SCHRIJVEN

Het boek waaraan ik werk zal groter zijn dan ik eerst had voorzien, maar het vordert gestaag. Verder ben ik ook nog een ander leuk (schrijf)project gestart. Meer daarover later op het jaar. Voorlopig nog geen tijd gemaakt om te tekenen alhoewel ik dat eigenlijk beter zou doen. Gisteren zijn er ook enkele nieuwe kortverhalen op de planning gezet. Nieuwe verhalen in de SERIEUS GRAPPIG reeks en ook een nieuw kortverhaal in de GEKWELDEN reeks. Later dit jaar beginnen er ook stilaan weer romans te verschijnen van mijn hand, waaronder ook een korte Ictiluni roman! In mei staat er ook een leuke actie op de planning voor de Op Kot reeks, maar meer daarover later deze maand.

Er verschijnt volgende week trouwens een nieuw Op Kot kortverhaal.

Hieronder de cover en flaptekst.

Hou je rok vast, want er blaast een nieuwe wind door de boekenwinkel! Geïnspireerd door zijn eigen verblijf in een studentenkamer, presenteert Björn Peeters de reeks OP KOT. Hilariteit troef terwijl deze jonge meiden hun weg in het leven zoeken. Te beginnen met een kamer waar het behang niet van de muren krult (en de kotbaas niet helemaal kierewiet is). Dacht je dat dat makkelijk was? Ha! Lees dan de avonturen van deze meiden maar eens!

In FLIRT neemt Jessie de trein naar de stad. Om een leuk kot te zoeken, niet om haar rok op te tillen voor de eerste de beste kerel die ze tegenkomt. Waarom denken mannen dat toch altijd? Wel ja, de mannen in haar dorp dan toch. In de grote stad gaat het er vast anders aan toe. Die knappe man op de trein ziet er in elk geval aardig uit.

Kortverhaal (HUMOR)

De OP KOT reeks is 16+

Daarmee begint voor deze auteur het weekend. De zon schijnt en de stoelen staan buiten in de tuin, te wachten tot er iemand zich in neerploft. Straks ook even een wandeling maken in de velden. Ik hoop dat jullie ook allemaal wat van het zonlicht kunnen genieten, ook als is het maar binnen vanachter een raam. Ik wens jullie allemaal het beste toe, en tot volgende zaterdag!

Björn