HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 32

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

HET LEVEN GAAT VERDER

Alweer een drukke zaterdag schrijven ten huize van deze auteur. Ik was iets later gestart omdat ik langer dan bedoeld in bed was blijven liggen. Uiteindelijk heb ik de achterstand wel ingehaald en kan ik met vandaag erbij terugblikken op een productieve werkweek. De prijswijziging voor e-books zou nu zo ongeveer overal voltooid moeten zijn. Verder is er niet veel nieuws te melden deze week. Ik ben aan een langer boek aan het schrijven. Zodra het klaar is vertel ik er meer over. Tekenen schiet er voor het moment wat over, maar dat pak ik wel weer op. Ik zou ook meer mogen sporten. Aan de andere kant maak ik wel wat avontuurlijke wandelingen met mijn zoontje en dan spring ik al eens over een beek of klauter tegen een berg zand op. Ik kan dus niet zeggen dat ik geen beweging krijg. De fantasy saga op kindermaat die ik tijdens het ontbijt vertel loopt zo stilaan naar haar einde toe, dus binnen één a twee weken zal ik daar ook weer aan een nieuw verhaal beginnen.

Het leven gaat verder, en verhalen verzinnen ook.

Ik heb net even op de planning gekeken, volgende week verschijnt er een nieuwe MOSSEL! Als je wat zoekt om te lachen, dan is dit misschien iets voor jou. Hieronder de cover en flaptekst.

De goegemeente mag alweer paars aanlopen, want Peeters Björn presenteert de nieuwe Mossels! Welkom bij de nieuwste afleveringen van de reeks waar het potje overkookt! Verkeersboete of fles wasmiddel. Kwijlende hond of eierdopje. Soms volstaat elke reden om het vuur aan de lont te steken. En als in doodgewone mensen Het Beest ontwaakt… Welkom in de wereld van MOSSEL! Waar de melk overkookt, de trein van de rails vliegt en de stoppen met stinkende rook doorbranden. Beter dan televisie en ongepaster dan je coke snuivende schoonmoeder.

Leesplezier gegarandeerd!

In GEKNIPT stapt Mina moedig op te trein, voor een nieuwe dag gaatjes knippen. Haar werk is belangrijk en ze geeft het beste van zichzelf. Helaas laat de appreciatie wel eens op zich wachten. En niet iedereen beseft dat je de dame met de gaatjesknipper beter niet over de rooie doet gaan. Kalm blijven, Mina! Kaaaaaaaalm!

Kortverhaal (HUMOR)

De MOSSEL reeks is 16+

Zo komen we weer aan het einde van deze blogpost. Hierna wacht er nog wat redactiewerk op me, en dan begint voor deze schrijver het weekend. De zon schijnt dus maken we straks even een wandeling tussen de velden, waar het rustig is. Ik wens jullie allemaal het beste toe, en tot volgende zaterdag

Björn