Lees dit kortverhaal GRATIS

tot 15/04/2020

Ongehoord

(Een op Kot kortverhaal)

(Humor)

Hoofdstuk 1

Sorry, je bent te laat.

Dit kortverhaal is niet langer gratis te lezen.

Maar elke twee weken is er een nieuw gratis te lezen kortverhaal. Kijk op deze pagina welk Peeters Bjorn kortverhaal je op dit moment gratis kan lezen.

Het volgende Gratis verhaal vanaf 16 april tot en met 30 april 2020.

Een van ‘s werelds meest verwoestende oorlogen houdt de wereld in zijn greep. Europa kreunt onder het juk van de Duitse bezetters. Majoor Maya riskeert haar leven om de Nazi’s in het geheim te bestrijden. Sabotage, spionage, ontvoering, alle middelen zijn goed om de vijand te schaden. Met onschuldige burgers in de buurt valt dat niet mee, maar de bikkelharde Majoor Maya geeft nooit op voordat de missie is volbracht.


In DE BELOFTE zet Majoor Maya haar leven op het spel om een oude belofte te vervullen. Geen tegenslag of Duitse soldaat kan haar van dat doel afbrengen. Ofwel vervult ze haar belofte, ofwel sterft ze tijdens het proberen. Want één iets staat vast: deze belofte zal ze niet breken!

KORTVERHAAL

Actie / Avontuur

Lees ook de andere boeken en kortverhalen van Peeters Björn

Alle boeken zijn te koop als e-book, en gratis te lezen met Kobo Plus

Alle kortverhalen zijn te koop als e-book.

* * *

Dit kortverhaal op je e-reader? Alle kortverhalen van Peeters Björn zijn wereldwijd beschikbaar als e-book (2.99 euro) bij Kobo, Amazon, Bol.com en andere verkopers. Ook steeds gratis te lezen met het Kobo Plus abonnement.