HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 31

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

PRIJSWIJZIGING (2)

Een drukke dag schrijven deze zaterdag (en een leuk nieuw project gestart) dus ik heb amper nog tijd om deze blogpost te schrijven. Even een snelle update. Eline is volop bezig alle prijzen aan te passen bij alle verkopers. Als je verschillen in prijs ziet tussen verkopers dan zal dit weldra opgelost zijn. Ook nog even dit. Wie iets zoekt om te lezen tijdens het thuisblijven maar de centen ontbreekt, stuur mij een e-mail met de titel van het boek dat je graag van mij wil lezen. Ik stuur je dan een e-pub, gratis. Ik kan enkel mijn e-books uitdelen (om praktische redenen) maar je mag eender welk boek kiezen (ook bundels) dat al verschenen is. Eén e-book per persoon. Het aanbod is voorlopig geldig tijdens de maand april. Daarna zien we wel weer.

Volgende week verschijnt er een nieuw verhaal in de GEKWELDEN reeks.

Hieronder alvast de cover en flaptekst.

Treed binnen in een wereld waar rode roze groeien in een met bloed doordrenkte bodem. Waar schoonheid schuilt en liefde fluistert, maar elk moment je laatste kan zijn. BJORN PEETERS, auteur van de huiveringwekkende Infinitus Memorias reeks, neemt je mee naar werelden waar gevaar nooit veraf is en gewone mensen in staat zijn tot grootse daden. Goede, en slechte. Waar keuzes moeilijk zijn, en het verschil tussen juist en fout wel eens verloren raakt in de schemer. Wie van Dark Fantasy houdt, heeft met de GEKWELDEN reeks een duistere toevoeging aan de boekenplank in handen.

In HET WEERZIEN haast Gamina zich met kloppend hart door de duistere nacht. Naar een plaats waar zelden iemand zich waagt. Voor een weerzien dat rust moet brengen, maar dat allesbehalve doet.

DARK FANTASY

De GEKWELDEN reeks is 16+

Daarmee komen we weer aan het einde van deze blogpost. Meer nieuws later. Ik wens jullie allemaal het beste toe, en tot volgende zaterdag

Björn