HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 30

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

PRIJSWIJZIGING

Vandaag heb ik ervoor gekozen om eerst te schrijven en dan pas de blogpost te doen. Ik wilde zeker zijn dat ik een goed stuk opschoot in het boek. Daardoor heb ik nu amper nog tijd over om deze post te schrijven (maar beter meer verhaal dan een langere blogpost, of niet?). Daarom enkel even dit: er komt een behoorlijke prijswijziging aan voor mijn e-books. Over het algemeen worden de prijzen wat lager (dus fijn voor jullie) en er wordt ook wat meer evenwicht in gebracht. Een Hartendiefjes novelle bijvoorbeeld zal in verhouding tot een roman uit dezelfde reeks wat goedkoper worden. Mettertijd zullen we ook eens naar de prijs van paperbacks kijken, maar dat is wat complexer omdat er meer kosten aan verbonden zijn, waaronder het drukken van de boeken, de logistieke afhandeling, …

Hou er rekening mee dat het even kan duren voor je de nieuwe prijzen ziet.

Er wordt aan gewerkt, maar het zijn best wel wat aanpassingen.

Intussen blijven er nieuwe verhalen verschijnen. Deze week was het een Op Kot verhaal, en dan is het volgende week de beurt aan Mama Betsy! De vierde episode van haar knotsgekke radioshow zal weer hoge ogen gooien, want Mama Betsy neemt geen blad voor de mond! Zin om eens lekker te lachen? Waarom dan niet eens Mama Betsy lezen? Hieronder alvast de cover en flaptekst.

Hallo allemaal, en welkom bij de beste radioshow van het land! Zet je schrap op je stoel, want Mama Betsy neemt geen blad voor de mond. Wat je ervan denkt zal haar worst wezen, haar meningen knallen in het rond als gloeiend heet lood uit een ouderwets machinepistool. Steeds met haar enorme hart op de juiste plaats, en steeds bereid om te helpen. Maar dodelijk als een aanstormende trein voor idioten met een attitude. Advies over geld, inkopen, werk en nog veel meer! Zet maar lekker luid die radio en hou je vast aan alles behalve correct taalgebruik, want Mama Betsy gaat LIVE!

EPISODE 4

Inclusief verklarende woordenlijst voor Mama Betsy’s dialect.

FICTIE – HUMOR

De MAMA BETSY reeks is 16+

Daarmee komen we alweer aan het einde van deze korte blogpost. Binnenkort meer nieuws. Het beste, en tot volgende zaterdag!

Björn