HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 29

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

HEROPSTART

Door familiale omstandigheden brandde het schrijfvuur de afgelopen week op een lager pitje. Nu zijn er ook de omstandigheden van het virus bijgekomen. Ons zoontje is thuis van school (samen met de paasvakantie alvast voor vijf weken) dus maak ik meer tijd vrij voor hem. Ik heb de afgelopen dagen ook wat meer gewinkeld dan anders. We zullen zien hoe het verder allemaal verloopt. Ik ben in elk geval van plan weer op dreef te komen met schrijven. Ook met publiceren, want er ligt hier nog een hele stapel verhalen (zowel kortverhalen als boeken) te wachten. En hoewel ik de afgelopen week niet zoveel heb geschreven, heb ik wel heel wat nieuwe ideeën voor verhalen opgedaan.

Binnenkort nieuws over zowel ICTILUNI als OP KOT MET JENTEL.

Ik heb best nog wel wat werk, dus ik hou deze blogpost kort.

Vandaag is de eerste MOSSEL! e-bundel verschenen. Wie van humor houdt en fan is van mensen die héél boos worden, moet maar eens een kijkje nemen. Volgende zaterdag verschijnt er een nieuw OP KOT kortverhaal. Voorlopig enkel als e-pub te krijgen maar mettertijd ook in een bundel. Wie het in paperback wil lezen moet ook nog even wachten. Hieronder de cover en flaptekst:

Hou je rok vast, want er blaast een nieuwe wind door de boekenwinkel! Geïnspireerd door zijn eigen verblijf in een studentenkamer, presenteert Björn Peeters de reeks OP KOT. Hilariteit troef terwijl deze jonge meiden hun weg in het leven zoeken. Te beginnen met een kamer waar het behang niet van de muren krult (en de kotbaas niet helemaal kierewiet is). Dacht je dat dat makkelijk was? Ha! Lees dan de avonturen van deze meiden maar eens!

In ONDOORGRONDELIJK merkt Chloe dat het pad naar een goede kamer bezaaid ligt met meer dan één hindernis. De alles verschroeiende hitte is nog het minste van haar problemen. Ze richt haar gebeden tot de Lieve Heer die over haar waakt, maar die geeft niet thuis. Heel attent van hem! Ze zal zichzelf moeten zien te redden. En misschien niet alleen zichzelf.

Kortverhaal (HUMOR)

De OP KOT reeks is 16+

Daarmee komen we aan het einde van deze korte blogpost. Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe en ga zelf weer aan het werk. Want als de zon zo mooi blijft schijnen, wil ik straks wel even met het gezin gaan wandelen. Uitstapjes naar elders zitten er voorlopig niet in, maar een wandeling met de zon op ons gezicht blijft fijn.

Björn