HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 28

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

ONDERBREKING

Deze zaterdag verscheen er zoals jullie konden zien geen blogpost. Nee, niets aan de hand met deze schrijver. Enkel een korte onderbreking door (goede) omstandigheden. Deze zaterdag ben ik weer op post met nieuws. Tot dan enkel nog even dit, op zaterdag deze week verschijnt de eerste e-bundel van MOSSEL! met daarin de eerste vijf kortverhalen. Hieronder de cover en flaptekst:

De goegemeente mag al paars aanlopen, want Peeters Björn presenteert een nieuwe humorreeks! Mensen laten zich van hun beste kant zien in MOSSEL – de reeks waar het potje overkookt! Verkeersboete of fles wasmiddel. Kwijlende hond of eierdopje. Soms volstaat elke reden om het vuur aan de lont te steken. En als in doodgewone mensen Het Beest ontwaakt… Welkom in de wereld van MOSSEL! Waar de melk overkookt, de trein van de rails vliegt en de stoppen met stinkende rook doorbranden. Beter dan televisie en ongepaster dan je coke snuivende schoonmoeder.

Leesplezier gegarandeerd!

Deze bevat de complete eerste reeks:

  1. Voor Je Eigen Geluk
  2. Pedagogisch
  3. Schuldig
  4. Gewettigd
  5. Tijdig

BONUS: Wiel Van Miserie #1: Johnny

Kortverhalenbundel (HUMOR)

De MOSSEL reeks is 16+

Het allerbeste gewenst, en tot weldra!

Björn