HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 27

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

SCHRIKKELDAG

Wat een regenachtige week was me dat. Er waren niet veel momenten om naar buiten te gaan en een ontspannen wandeling in de natuur te maken. Dat mistte ik deze week. Maar al bij al was het wel een productieve week. Ik heb een nieuw kortverhaal in de Serieus Grappig reeks afgewerkt. Als ik goed heb geteld dan zit ik nu aan tien verhalen. Dat is voldoende in deze reeks om stilaan een paperback op de planning te zetten. Er komt uiteraard ook een e-bundel met alle tien verhalen. En natuurlijk een e-bundel met enkel de laatste vijf verhalen, voor zij die de bundel met de eerst vijf al kochten. Ik kan nog niet zeggen wanneer de bundels precies zullen verschijnen, maar hopelijk dit jaar al.

Daarnaast ook een nieuw Ictiluni kortverhaal geschreven deze week. Dat brengt het totaal van Ictiluni verhalen die wachten op publicatie op vijf, waarvan vier kortverhalen en één (kort) boek. Het wordt wel eens tijd om die stapel wat verder in het publicatieproces te krijgen. Wat voor oponthoud zorgt is dat ik naast het schrijven ook de covers maak, en momenteel heb ik daar niet veel tijd voor. We zullen zien, maar ik verwacht wel dat al deze verhalen dit jaar zullen verschijnen.

Het is vandaag een schrikkeldag, en ik ben van zin ook deze extra dag ten volle te benutten. Onder andere door een behoorlijk stukje te schrijven. Dus ik laat het hierbij voor de blogpost. Dan kan ik sneller aan de slag met een nieuw verhaal. Eerst nog even snel dit: vandaag verschijnt er een nieuw verhaal in de Serieus Grappig reeks. Hieronder heb je de cover en de flaptekst.

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!

Je huis lijkt op een stort en ongedierte krioelt, wat doe je? Een poetsvrouw bellen! Niet als je het huis verhuurt en de huurders uit de hel wonen er nog steeds. Dan bel je Jo. Huisman Jo. Hij springt in zijn busje en rijdt je als een galopperende ridder tegemoet. Huisbaas in nood? Jo klaart de klus! Met gevaar voor eigen leven als het moet!

HUMOR

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

Dat is het dan voor nu. Ik plaats nog even deze blogpost online en dan duik ik in een verhaal. Veel plezier allemaal op deze schrikkeldag, en laat hem tellen! Ik wens jullie een heel fijn weekend toe.

Björn