HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 17

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

KERSTCADEAUTJE: ABBEY S03E01!

Een kalme week, zo vlak voor de feestdagen. In elk geval wat het schrijversleven betreft. Ik zit diep in een nieuw boek dat ik aan het schrijven ben en heb niet veel te melden. Maar ik heb wel iets te delen en dat is een kerstcadeau. Ik weet het, er staat al een gratis kortverhaal op de website (Ashaton’s Rozen) maar ter gelegenheid van de feestdagen geef ik een extraatje. Mijn historische avonturenreeks ABBEY is intussen al aan zijn derde seizoen bezig, en is avontuurlijker dan ooit.

Hieronder heb je cover en flaptekst, en dan de volledige eerste episode van seizoen 3.

(Het derde seizoen start in een nieuwe fase van Abbey’s leven. Het voegt toe aan het verhaal als je de vorige seizoenen ook hebt gelezen, maar dat is niet strikt noodzakelijk om deze episode te lezen. Je kan de episode tot en met 31 december dit jaar hier in deze blogpost lezen. Vrolijk kerst!)

Sluit de cockpit en hou je vast voor het daverende derde seizoen van ABBEY! Oorlog houdt het hele land in zijn greep en hartverscheurende drama’s behoren tot de dagelijkse realiteit. Met dood en vernieling overal om haar heen speelt Abbey het wel een keer op veilig, niet? Dat had je gedacht! Zoals Abbey is er maar één, en al moest ze haar sproeivliegtuigje achterlaten, haar droom om piloot te worden heeft ze niet opgeborgen. Londen zet zich maar beter schrap! Fans van de reeks ook, want dit daverende derde seizoen belooft avontuurlijker dan ooit te worden.

In DUISTERNIS EN VUUR, de eerste episode van het derde seizoen, stelt Abbey de zenuwen van haar moeder danig op de proef door haar leven en dat van anderen op het spel te zetten. Maar kan daar ook iets goed uit voortkomen?

EPISODE (10 000+ woorden)

Avontuur / Historisch

ABBEY

SERIEVERHAAL

SEIZOEN 3: ROOFVOGELS

EPISODE 01: DUISTERNIS EN VUUR

Hoofdstuk 1

***Sorry, dit verhaal was maar tot 31-12-19 gratis te lezen. Kijk hier welk kortverhaal er nu te lezen is op de website!***

EINDE VAN EPISODE 1

(nieuwe episodes reeds verschenen)