Lees dit kortverhaal GRATIS

tot 31/12/2019

Ashatons Rozen

(Fantasy)

Hoofdstuk 1

Sorry, je bent te laat.

Dit kortverhaal is niet langer gratis te lezen.

Maar elke twee weken is er een nieuw gratis te lezen kortverhaal. Kijk op deze pagina welk Peeters Bjorn kortverhaal je op dit moment gratis kan lezen.

 

 

Het volgende Gratis verhaal vanaf 01 januari tot en met 15 januari 2019.

Uren rondhangen in een kledingwinkel samen met zijn amani reisgezel? Nudd, die zichzelf de duelmeester noemt, weet wel wat beters te doen. Ondanks protest van Linde trekt hij de stad in. Op zoek naar een mooie meid, een steegje waar niet veel mensen passeren, en bier! Maar het blijft niet bij een plezierig uitstapje in de stad. EEN WIJZE STRATEGIE is het tweede kortverhaal in de Verhalen Van De Duelmeester reeks.

Lees ook de andere boeken en kortverhalen van Peeters Björn

Alle boeken zijn te koop als e-book, en gratis te lezen met Kobo Plus

Alle kortverhalen zijn te koop als e-book.

* * *

Dit kortverhaal op je e-reader? Alle kortverhalen van Peeters Björn zijn wereldwijd beschikbaar als e-book (2.99 euro) bij Kobo, Amazon, Bol.com en andere verkopers. Ook steeds gratis te lezen met het Kobo Plus abonnement.