NIEUW Verschenen in Augustus

Home/Kortverhalen, Nieuw verschenen, Nieuws, Verhalenbundels/NIEUW Verschenen in Augustus

NIEUW Verschenen in Augustus

Ook deze maand verschenen er weer heel wat geweldige verhalen!

De Tweede ONVERGETELIJKE HELDINNEN SUPPERBUNDEL is deze maand gelanceerd.

We ook gaan voort met de herwerking van de HUMOR verhalen. VERGEEF MIJN ZUS en ROZE GARNALEN waren deze maand aan de beurt.

De losse kortverhalen reeks in de wereld van ICTILUNI hebben er weer een nieuwe aanwinst bij. DE VLOEK VAN CERILENA zal je zeker op het puntje van je stoel doen zitten. Fans van de Ictiluni reeks zullen zeker genieten van deze uitbreiding op de wereld.

De ABBEY serie gaat verder. WOELIG WATER is de episode vier al van het derder seizoen.

En tot slot is er deze maand een nieuwe reeks gelanceerd. ONVERWACHT DEUNTJE is de eerste episode van YNA, een leuke humoristische jongeren reeks over muziek en uitgaan. Wie van Op kot met Jentel houdt, zal hier ook zeker van houden

Veel lesplezier!!!

Het publiceerteam.

Hijs de vlag en begin maar met bewonderen, want de vrouwen in deze bundel leven in het hart van actie en avontuur. De wereld behoeden voor de ondergang? Check! Jezelf met een vliegtuig leren vliegen nog voor je klaar bent met schoollopen? Check! Een geheim leven leiden in Parijs, terwijl je mensen helpt complexe problemen op te lossen? Check! Doen wat anderen je opdragen? You’re kidding, right? Moedig, intelligent, charmant. Met avonturen groot of klein, de vrouwen (en meisjes!) in de HELDINNEN reeks veroveren ieders hart.

Met deze superbundel krijg je 3 boeken en 6 kortverhalen, voor minder dan de prijs van één boek!
Dezelfde auteur, verschillende genres, elk verhaal met een onvergetelijke heldin in de hoofdrol!

In deze bundel:

BOEKEN:

De uren van de rat (Tempus)
Op kot met Jentel in het eerste jaar (Op Kot)
Case: PZ35-321-01 (Infinitus Memorias)

KORTVERHALEN:

De poel van Sherazerra (Ictiluni)
Zes lege flessen (Avontuur Eiland)
Vijf gulden (Hartendiefjes)
De tweede foto (Mama Melk)
Miss Kate (Tempus)
Wacht hier (Gekwelden)

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!

Buig allen, voor hare hoogheid mijn zus! Kniel neer en kus de vloer onder haar voeten! Zo begint de elfjarige Jessie haar vurig betoog in VERGEEF MIJN ZUS. Het doel? Haar onschuld bewijzen in een pijnlijke kwestie! Maar haar grote zus heeft ook wat te zeggen! En de beschuldigingen zijn evenmin mals. Wie treft schuld, en wie gaat vrijuit?

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!

In ROZE GARNALEN draait alles om een trouwfeest dat je niet wil meemaken, maar waar je zeker over wilt lezen! Oh, en om Leslie en een wanhopig meisje. En roze garnalen. Lees dit, en je begrijpt waarom een vrouw zichzelf al eens graag onder tafel drinkt, op het trouwfeest van haar zus.

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

Een oude dame trekt in haar eentje door een afgelegen streek. Haar enige gezelschap, de oude merrie die haar traag van dorp naar dorp brengt. Ondanks dat ze alleen reist (wat zelden voorkomt, bij Ictiluni) laat ze zich niet afschrikken door waarschuwingen voor een vloek. En zo start een verhaal dat nog vele jaren aan Ictiluni kinderen verteld zou worden. Als een waarschuwing!

Duik andermaal in de wondermooie wereld van licht en macht met dit nieuwe, op zichzelf staande ICTILUNI kortverhaal.

Sluit de cockpit en hou je vast voor het daverende derde seizoen van ABBEY! Oorlog houdt het hele land in zijn greep en hartverscheurende drama’s behoren tot de dagelijkse realiteit. Met dood en vernieling overal om haar heen speelt Abbey het wel een keer op veilig, niet? Dat had je gedacht! Zoals Abbey is er maar één, en al moest ze haar sproeivliegtuigje achterlaten, haar droom om piloot te worden heeft ze niet opgeborgen. Londen zet zich maar beter schrap! Fans van de reeks ook, want dit daverende derde seizoen belooft avontuurlijker dan ooit te worden.

In WOELIG WATER, de vierde episode van het derde seizoen, ziet Abbey ondanks haar grote verdriet een droom in vervulling gaan. Ze zou echter niet Abbey heten, als ze op veilig speelt tijdens haar eerste opdracht als piloot. Hou je vast, want met Abbey aan de stuurknuppel gaat het er heftig aan toe!

Draai het volume maar hoger, want de meiden van YNA gaan helemaal los! Muziek, ambitie en gevoel voor humor. Heeft een meid meer nodig om een wereldwijd megasucces te worden? Oh ja, talent natuurlijk! Geen probleem, de meiden van YNA hebben het! Laat succes en faam maar komen! Maar meisjes, zo simpel is het niet! Gelukkig laten de vriendinnen zich niet ontmoedigen. En wie weet, als hun leven niet al te vaak van de rails vliegt, wordt YNA misschien toch een muzikaal succesnummer!

In ONVERWACHT DEUNTJE maken we kennis met KLARA. Een meid met attitude maar zonder diploma. Een meid die haar dagen vult met koffie opdienen en tafels schoonmaken. Iedereen denkt: een meid zonder toekomst! En misschien is dat wel waar! Maar één onverwachte ontdekking vormt het begin van… van wat in feite? Klara weet het zelf niet echt, maar het is belangrijk! Ontdek hoe het allemaal begon voor de meisjes van YNA, in deze muzikale eerste episode. Go YNA!

2019-08-15T15:00:14+00:00augustus 31st, 2019|Kortverhalen, Nieuw verschenen, Nieuws, Verhalenbundels|