HÉ BJORN, WAT SCHRIJF JE NU WEER? – EPISODE 1

NIEUWS UIT HET (SCHRIJVERS)LEVEN VAN PEETERS BJÖRN

MIJNHEER DE AUTEUR IS PRESENT

Ik denk er al een hele tijd over om af en toe eens wat op mijn website te schrijven. Tot nu toe was het zo goed als altijd mijn vrouw die berichtjes op de website plaatste (waarvoor dank!). Maar de tijd is gekomen dat ik zelf af en toe eens van me laat horen.

Het is tenslotte mijn eigen website.

Tijd voor Mijnheer De Auteur om ook een keer present te tekenen.

De lezer weze gewaarschuwd niet alles dat ik schrijf even ernstig te nemen.

Wie al enkele van mijn humor verhalen heeft gelezen (Ahem, Wiel Van Miserie) weet dit al. En de nietsvermoedende lezers, die hier komen na het lezen van een van mijn gevoeligere verhalen (zoals die in Mama Melk), die weten het bij deze ook.

Ik schrijf in uiteenlopende genres (en dat is zacht uitgerukt).

Ik moet mij dan ook tegelijkertijd richten tot fans van Fantasy die met hun elfenoren op Ictiluni zitten te lezen (ook al komen daar geen elfen in voor, het spijt me). Tot liefhebbers van horror, voor wie de Infinitus Memorias reeks nog wel een beetje bloederiger mag zijn. Tot mensen die lezen omdat ze willen ontspannen met een van mijn meer… absurde verhalen.

En tot nog heel wat andere mensen.

Een aantal van jullie combineert ongetwijfeld meer dan één genre.

Het zou me verbazen als er veel lezers zijn die alle genres lezen waarin ik schrijf.

Ieder van jullie is welkom om een stoel bij te trekken, en te luisteren naar wat ik te vertellen heb over mijn werk en over mijn leven als schrijver. Ik ben zeker dat ik af en toe wel iets interessants over beide te vertellen zal hebben. Er komt altijd een volgende kortverhaal of boek aan, en het leven van een schrijver heeft zijn eigen uitdagingen en bijzonderheden.

Indien iemand een vraag heeft over mijn verhalen of over mijn schrijversleven, wil ik er gerust op antwoorden. Reacties onder deze berichten zal ik niet toelaten, omdat ik de tijd niet wil spenderen om ze te modereren. Dus als je me wat wilt vertellen of vragen, zal je moeten e-mailen.

Ik zal enkel antwoorden op e-mails van lezers.

Journalisten en andere professionals kunnen zich tot de uitgever richten.

Dat is het voor vandaag! Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe!


PS: De geit op de foto is niet mijn geit. Maar het ziet er een goede geit uit. Laat ons allemaal de geit bedanken om de wereld een beetje mooier te maken!


FOTO: Wirestock | Depositphotos.com