Er is weer heel wat nieuws verschenen deze maand.

Zo kunnen jullie vanaf nu genieten van een suppervoordelige bundel met 3 complete verhalen en tal van kortverhalen er in verwerkt: De eerste ONVERGETELIJK HELDINNEN SUPERBUNDEL is een feit.

Er is ook een prachtig romantisch Ictiluni kortverhaal voor de fans van de Ictiluni wereld. ASHATON’S ROZEN

De ABBEY reeks gaat uiteraard voort.

De GEKWELDEN reeks is deze maand gebundeld. Alle 5 de kortverhalen zitten nu in één bundel.

Vanaf nu krijgen alle humor verhalen die tot nu toe niet in een reeks zaten ook een nieuwe cover. Je kan het grappige resultaat alvast zien bij “BABY IK LOVE VAN JOU”. Dit verhaal is als eerste aan de beurt. En verscheen eind deze maand.

En tot slot heb ik nog voor jullie het eerste kortverhaal in de humor reeks “MOSSEL!”. De vonken beloven er weer van af te springen.

Alvast veel lesplezier!!!

Het Publiceer team.

Onvergetelijke Heldinnen: Eerste Superbundel

Hijs de vlag en begin maar met bewonderen, want de vrouwen in deze bundel leven in het hart van actie en avontuur. De wereld behoeden voor de ondergang? Check! Jezelf met een vliegtuig leren vliegen nog voor je klaar bent met schoollopen? Check! Een geheim leven leiden in Parijs, terwijl je mensen helpt complexe problemen op te lossen? Check! Doen wat anderen je opdragen? You’re kidding, right? Moedig, intelligent, charmant. Met avonturen groot of klein, de vrouwen (en meisjes!) in de HELDINNEN reeks veroveren ieders hart.

Met deze superbundel krijg je 3 boeken en 6 kortverhalen, voor minder dan de prijs van één boek!
Dezelfde auteur, verschillende genres, elk verhaal met een onvergetelijke heldin in de hoofdrol!

In deze bundel:

BOEKEN:

Een verhaal van twee prinsessen (Ictiluni)
De ontvoering van Anaïs (Hartendiefjes)
De hamer des onschuld (Miss Kingsley)

KORTVERHALEN:

De eeuwigheid is voor later (Abbey)
Case: QX29-589-01 (Infinitus Memorias)
Mozart in de lente (Hartendiefjes)
Het diner van Graaf Zigor (Gekwelden)
De eerste foto (Mama Melk)
Thulius (Tempus)

Ashatons Rozen : Ictiluini

De Ictiluni vertellen vele mooie maar ook tragische liefdesverhalen. Soms vinden schoonheid en tragedie elkaar in een verhaal dat legende wordt, zoals in Ashatons Rozen. Een eerbetoon aan de kracht en moed van een vrouwenhart, dat haar liefde boven alles stelt.

Duik andermaal in de wondermooie wereld van licht en macht met dit nieuwe, op zichzelf staande ICTILUNI kortverhaal.

Abbey s03 e03 – Keuzes Eens Gemaakt

Sluit de cockpit en hou je vast voor het daverende derde seizoen van ABBEY! Oorlog houdt het hele land in zijn greep en hartverscheurende drama’s behoren tot de dagelijkse realiteit. Met dood en vernieling overal om haar heen speelt Abbey het wel een keer op veilig, niet? Dat had je gedacht! Zoals Abbey is er maar één, en al moest ze haar sproeivliegtuigje achterlaten, haar droom om piloot te worden heeft ze niet opgeborgen. Londen zet zich maar beter schrap! Fans van de reeks ook, want dit daverende derde seizoen belooft avontuurlijker dan ooit te worden.

In KEUZES EENS GEMAAKT, de derde episode van het derde seizoen, krijgt Abbey het heet onder haar voeten nadat ze zonder toestemming een Spitfire de lucht in nam. Grote veranderingen staan op til in haar leven, en Abbey leert dat een keuze eens gemaakt, ook onverwachte gevolgen kan hebben.

GEKWELDEN DE EERSTE E-BUNDEL

reed binnen in een wereld waar rode roze groeien in een met bloed doordrenkte bodem. Waar schoonheid schuilt en liefde fluistert, maar elk moment je laatste kan zijn. BJORN PEETERS, auteur van de huiveringwekkende Infinitus Memorias reeks, neemt je mee naar werelden waar gevaar nooit veraf is en gewone mensen in staat zijn tot grootse daden. Goede, en slechte. Waar keuzes moeilijk zijn, en het verschil tussen juist en fout wel eens verloren raakt in de schemer. Wie van Dark Fantasy houdt, heeft met de GEKWELDEN reeks een duistere toevoeging aan de boekenplank in handen.

GEKWELDEN: DE EERSTE E-BUNDEL bundelt de eerste vijf huiveringwekkende kortverhalen uit de GEKWELDEN reeks, tegen een voordelige prijs. Daal af in de duistere werelden van Het Vergeten Meisje (#1), Het Derde Uur (#2), Wacht Hier (#3), Het Diner Van Graaf Zigor (#4) en Veerman (#5). Krijg er bovendien nog een bonus kortverhaal bij, uit de immer duistere INFINITUS MEMORIAS reeks van de auteur.

Serieus Grappig : Baby Ik Love Van Jou

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!

In BABY IK LOVE VAN JOU draait het allemaal om een extra hete strandvakantie. En zonnecrème en waar die allemaal wordt gesmeerd. En door wie! Een verhaal over spijtige omstandigheden, en het belang van goede buren.

De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+

Mossel! : Voor je Eigen Geluk

De goegemeente mag al paars aanlopen, want Peeters Björn presenteert een nieuwe humorreeks! Mensen laten zich van hun beste kant zien in MOSSEL – de reeks waar het potje overkookt! Verkeersboete of fles wasmiddel. Kwijlende hond of eierdopje. Soms volstaat elke reden om het vuur aan de lont te steken. En als in doodgewone mensen Het Beest ontwaakt… Welkom in de wereld van MOSSEL! Waar de melk overkookt, de trein van de rails vliegt en de stoppen met stinkende rook doorbranden. Beter dan televisie en ongepaster dan je coke snuivende schoonmoeder.
Leesplezier gegarandeerd!
In VOOR JE EIGEN GELUK trekt Luc met een doos flyers onder de arm naar de kiezers. Of die tijd voor hem willen maken, is nog maar de vraag Hou je kalm, Luc! Kaaaaalm!

De MOSSEL reeks is 16+