De fans van Abbey kunnen weer opgelucht ademhalen. Een nieuw seizoen van Abbey is begonnen. En dit seizoen beloofd er een vol spanning en actie te zijn.

Sluit de cockpit en hou je vast voor het daverende derde seizoen van ABBEY! Oorlog houdt het hele land in zijn greep en hartverscheurende drama’s behoren tot de dagelijkse realiteit. Met dood en vernieling overal om haar heen speelt Abbey het wel een keer op veilig, niet? Dat had je gedacht! Zoals Abbey is er maar één, en al moest ze haar sproeivliegtuigje achterlaten, haar droom om piloot te worden heeft ze niet opgeborgen. Londen zet zich maar beter schrap! Fans van de reeks ook, want dit daverende derde seizoen belooft avontuurlijker dan ooit te worden.

In DE BIECHT EN DE ZONDAAR, de tweede episode van het derde seizoen, werpt Abbey zich onstuitbaar op haar werk voor de Women’s Voluntary Service. Behalve het lijden van de andere Londenaars verlichten, heeft ze hiermee echter ook een ander doel voor ogen. Een waar niemand het mee eens is.

KORTVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Ook te lezen in het KOBO PLUS abonnement.