Lees dit kortverhaal GRATIS tot 30/11/2018

Het Glas Te Weinig

Een Miss kinsley Kortverhaal

(detective met een vleugje humor)

HOOFDSTUK 1

Sorry, je bent te laat.

Dit kortverhaal is niet langer gratis te lezen.

Maar elke twee weken is er een nieuw gratis te lezen kortverhaal. Kijk op deze pagina welk Peeters Bjorn kortverhaal je op dit moment gratis kan lezen.

 

 

Lees het volgende verhaal GRATIS vanaf 01 december tot en met 15 december 2018

Wat als de zonden van je voorouders uit de schaduwen terugkeren, om zich te wreken?

Duisternis viel over de wereld. En uit de schaduwen keerden ze terug. De zonden van de vader. En de zonden van de vader van de vader. Mensen leven angstvallig in het licht van lampen. Uit angst voor de gruwelen die uit de duisternis tevoorschijn komen.

Inna is een huurling; enkel arme mensen nemen haar in dienst. Ze is blij met elke kans om wat geld te verdienen en haar gezin te onderhouden. Maar de risico’s die ze in haar eentje moet nemen, zijn enorm.

Keer terug naar de wereld van Infinitus Memorias met dit razend spannende kortverhaal.

De wereld van Infinitus Memorias is razend spannend, en ook dit kortverhaal van 8 hoofdstukken houdt je op het puntje van je stoel. Björn Peeters schreef al meer dan vijftien boeken, waaronder de wondermooie Fantasy reeks Ictiluni. Met Infinitus Memorias bewijst hij ook liefhebbers van spannende verhalen aan hun boek gekluisterd te kunnen houden.

 

Lees ook de andere boeken en kortverhalen van Peeters Björn

Alle boekenzijn te koop als paperback, e-book, en gratis te lezen met Kobo Plus

Alle kortverhalen zijn te koop als e-book, en gratis te lezen met Kobo Plus

* * *

Dit kortverhaal op je e-reader? Alle kortverhalen van Peeters Björn zijn wereldwijd beschikbaar als e-book (2.99 euro) bij Kobo, Amazon, Bol.com en andere verkopers. Ook steeds gratis te lezen met het Kobo Plus abonnement.