E-book lezers kunnen vanaf nu de Mama melk verhalen in bundels lezen. De complete reeks is gebundeld. maar je kan ook kiezen voor een bundel per 5 verhalen. Binnenkort is ook de complete reeks beschikbaar als paperback.

MAMA MELK is een hartverwarmende reeks verhalen over Amy, een jonge mama die haar dochter Minke in het openbaar de borst geeft. Wat lang niet altijd van een leien dakje loopt, maar ook bijzonder mooie momenten oplevert.

Grappig, teder en bij tijden ontroerend. De Mama Melk verhalen zijn uniek in hun soort en een echte feelgood read. Niet enkel mama’s, maar iedereen die borstvoeding een warm hart toedraagt, zal genieten van de Mama Melk verhalen.

Deze bundel bevat ALLE TIEN verhalen uit reeks 1:

De Eerste Foto

De Tweede Foto

De Derde Foto

De Vierde Foto

De Vijfde Foto

De Zesde Foto

De Zevende Foto

De Achtste Foto

De Negende Foto

De Tiende Foto

+ BONUS HARTENDIEFJES KORTVERHAAL: Boter Bij De Vis

KORTVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Ook te lezen in het KOBO PLUS abonnement.