Elke week verschijnt er een nieuwe episode van CASE TQ15-832 (De zonden van de slachters) totdat het verhaal compleet is. Daal af in de beangstigende wereld van Infinitus Memorias, met dit razend spannende vervolgverhaal.

Episode 2 van het razend spannende vervolgverhaal: De Zonden Van De Slachters

Diep in de duistere kelders van het slachthuis, zoekt Leva een weg terug naar boven. Met enkel haar zaklamp om de duisternis te doorbreken. En enkel haar mes om zich te beschermen tegen al dat uit de duisternis tevoorschijn komt. Haar kansen op overleven slinken met elke minuut dat ze daar ronddwaalt. Maar als ze haar man en dochter wil terugzien, moet ze verder gaan. En zich door niets laten tegenhouden.

Daal af in de beangstigende wereld van Infinitus Memorias, waar de zonden uit het verleden uit de schaduw terugkeren om zich te wreken op de levenden. Elke episode van De Zonden Van De Slachters sleurt je dieper in de dodelijke duisternis van het slachthuis. Zonder de belofte dat het einde verlossing zal brengen.

LET OP: niet voor gevoelige lezers!

VERVOLGVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Ook te lezen in het KOBO PLUS abonnement. Later, wanneer alle delen gepubliceerd zijn, zal de complete roman ook beschikbaar worden gemaakt als paperback en e-book.