Elke week verschijnt er een nieuwe episode van CASE TQ15-832 (De zonden van de slachters) totdat het verhaal compleet is. Daal af in de beangstigende wereld van Infinitus Memorias, met dit razend spannende vervolgverhaal.

Episode 1 van het razend spannende vervolgverhaal: De Zonden Van De Slachters

Leva bezoekt een verlaten slachthuis en overweegt om het te kopen. Terwijl ze onderhandelt met de verkoper, doven plots de lichten. Het volgende moment loopt het verschrikkelijk mis voor Leva.

Daal af in de beangstigende wereld van Infinitus Memorias, waar de zonden uit het verleden uit de schaduw terugkeren om zich te wreken op de levenden. Elke episode van De Zonden Van De Slachters sleurt je dieper in de dodelijke duisternis van het slachthuis. Zonder de belofte dat het einde verlossing zal brengen.

LET OP: niet voor gevoelige lezers!

VERVOLGVERHAAL – Wereldwijd beschikbaar als e-book. Ook te lezen in het KOBO PLUS abonnement. Later, wanneer alle delen gepubliceerd zijn, zal de complete roman ook beschikbaar worden gemaakt als paperback en e-book.