Het langverwachte nieuwe seizoen van Abbey is nu te koop als e-book. De Paperback volgt in de loop van oktober. Evenals de afzonderlijke episodes als e-book.

Abbey! Een Britse meid bruisend van leven! Met een neus voor gevaar (maar niet om het te vermijden)! Deze zeventien jaar oude meid leeft voor de kick. Of ze nu in de stad woont, of op het platteland. En ze is niet voor een kleintje vervaard!

In het meeslepende tweede seizoen van ABBEY, staan er grote veranderingen op til. Abbey duikt van het ene avontuur in het andere terwijl ze probeert voor zichzelf, haar vliegtuigje en haar familie te zorgen. Maar donkere wolken aan de horizon kondigen de komst aan van een storm. Een die niet alleen Abbey’s leven, maar de hele wereld voorgoed zal veranderen.

Deze seizoensbundel bevat alle vijf de episodes van het tweede seizoen:

1) Een goed pijpje
2) Luitenant Cliff
3) Drie september
4) Een mooi vaarwel
5) Dicht bij de hemel

+ het bonus MAJOOR MAYA kortverhaal: De zeven diamanten

VERHALENBUNDEL – Wereldwijd beschikbaar als paperback en e-book. Alle verhalen te lezen met KOBO PLUS en andere abonnementen.

De Kortverhalen zijn ook appart beschikbaar als e-book.