Lees dit kortverhaal GRATIS tot 16/08/2018

Het Geschenk Van De Koning

(een ontroerend romantsich fantasy kortverhaal)

HOOFDSTUK 1

Helaas, je bent te laat voor dit gratis kortverhaal.

 

* * *

Dit kortverhaal op je e-reader? Alle kortverhalen van Peeters Björn zijn wereldwijd beschikbaar als e-book (2.99 euro) bij Kobo, Amazon, Bol.com en andere verkopers. Ook steeds gratis te lezen met het Kobo Plus abonnement.

 

Lees het volgende verhaal GRATIS 16 eugustus 2018.

Mira ontwaakt in een oude, stoffige kamer. Zonder herinnering aan hoe ze daar komt. Een stem uit de schaduw belooft haar te helpen, en vraagt haar naam. Een andere stem, waarschuwt Mira die in geen geval te vertellen.

Hoe komt ze in deze kamer? En belangrijker, wat voor gevaar dreigt er hier?

Mira moet uitzoeken wat er aan de hand is, en wie ze kan vertrouwen.

Duistere Fantasy, die je onderdompelt in een fascinerende, bloedstollende wereld. Een kortverhaal dat je zes hoofdstukken lang op het puntje van je stoel houdt. En je doet verlangen terug te keren naar de duistere wereld, waaruit Mira probeert te ontsnappen.

Lees ook de andere boeken en kortverhalen van Peeters Björn

Alle boekenzijn te koop als paperback, e-book, en gratis te lezen met Kobo Plus

Alle kortverhalen zijn te koop als e-book, en gratis te lezen met Kobo Plus