Een nieuw boek, in een geheel nieuwe Ictiluni reeks. Ik heb me geweldig geamuseerd met het schrijven ervan, en ben heel enthousiast over dit boek. En ja, er komen nog meer Ictiluni boeken, zowel in deze nieuwe reeks als in de Saga reeks (waaronder de saga van Zon en Maan)

Het ebook van Are en Dina is nu al te koop, de paperback is te koop vanaf 26 maart, maar kan nu al besteld worden. Cover en promotekstje hieronder.

De legende van Are en Dina (Ictiluni Legenden 1)

Een slaperig dorpje aan de rand van een uitgestrekt bos.
Are zit in de herberg en drinkt zijn bier na een goede jacht.
Hij heeft enkel oog voor Dina, die hard werkt en niet naar hem omkijkt.
Porko de smid beledigt Are, en erger, zijn gevoelens voor Dina. Het komt tot een gevecht, en zo begint een verhaal dat een legende zal worden. Een aangrijpend liefdesverhaal dat in de Ictiluni wereld van licht en macht nog ontroerender is dan een klassieke romance.

Ictiluni kennen vele legenden. Al deze legenden vinden hun oorsprong in het leven van schijnbaar doodgewone Ictiluni, die in staat bleken tot wonderbaarlijke daden. De Ictiluni Legenden reeks neemt je mee in het hart van hun verhaal.

Internationaal gepubliceerd auteur Björn Peeters schreef reeds meer dan twintig romans, en er verschijnen regelmatig kortverhalen van zijn hand, in diverse genres. Peeters is vooral gekend voor zijn langlopende Fantasy reeks Ictiluni.