Het Majoor Maya kortverhaal “De zeven diamanten” is nu ook in het Engels vertaald. Het is wereldwijd te koop als e-book, en ook te lezen met het Kobo Plus abonnement. Heel leuk dat nu al twee van mijn kortverhalen in het Engels vertaald zijn. En ik ben blij dat het een Majoor Maya verhaal is geworden, want dat blijf ik een geweldig leuk verhaal vinden :-D

Paris, December 1942. The Germans hold the city in a deadly grasp. For those who resist the might of the F├╝hrer, danger lurks behind every corner.

In spit of the terrible danger, Maya resists. She hurries into a crowded train station. Suitcase in hand. Pistol hidden under her coat.

Almost immediately, a German soldier notices her.

“The Seven Diamonds” takes you on a thrilling adventure in Nazi occupied Paris. Readers who love stories combining rough action with the finesse of a good spook-novel, can’t miss this very first Major Maya short story.

Available worldwide as e-book, and free to read with the Kobo Plus subscription