Een nieuw kortverhaal uit! Dit keer is het Dark Fantasy.

Cover en promotekstje hieronder :-)

Een bloedstollend nieuw Dark Fantasy kortverhaal van de hand van Björn Peeters, auteur van de epische Fantasy reeks Ictiluni, de Steampunk Fantasy reeks Tempus, en de Dark Urban Fantasy reeks Infinitus Memorias.

Mira ontwaakt in een oude, stoffige kamer. Zonder herinnering aan hoe ze daar komt. Een stem uit de schaduw belooft haar te helpen, en vraagt haar naam. Een andere stem, waarschuwt Mira die in geen geval te vertellen.

Hoe komt ze in deze kamer? En belangrijker, wat voor gevaar dreigt er hier?

Mira moet uitzoeken wat er aan de hand is, en wie ze kan vertrouwen.

Duistere Fantasy, die je onderdompelt in een fascinerende, bloedstollende wereld. Een kortverhaal dat je zes hoofdstukken lang op het puntje van je stoel houdt. En je doet verlangen terug te keren naar de duistere wereld, waaruit Mira probeert te ontsnappen.